10 tips för dig som semestrar med din hund i sommar | Husbil & Husvagn

RESTIPS

Att ta med hunden på semestern blir allt mer populärt men det finns en del att tänka på när familjens fyrbenta medlem följer med på semestern. Doggy och First Camp har listat tio tips.


First Camp märker att de campande hundarna blir fler och fler. Det är trendigt att resa tillsammans med hela familjen. Men att ta med sitt husdjur på semestern kräver planering. För att kunna ge goda råd till alla semestrande hundar i landet har campingkedjan inlett ett samarbete med Doggy som tillverkar foder för familje- och sällskapshundar. Tillsammans har de listat goda råd för den som tänker campa med sin hund i sommar.

  • Hitta hem: På resande fot är det än svårare för hundar som gått vilse att hitta tillbaka igen. Bortsprungna hundar kan ofta återförenas med sina familjer om de är ID-märkta och registrerade och därför är det viktigare än man kan ana. Alla som semestrar med sina hundar bör registrera dem i Svenska Kennelklubbens ägarregister, via DjurID.se. På så sätt kan de hitta tillbaka igen.
     
  • Om olyckan är framme: Att spara ner…

Läs hela artikeln med alla tio tips här http://www.husbilhusvagn.se/nyheter/10-tips-dig-som-semestrar-med-din-hund-i-sommar